log in

Meniu orientativ pentru grupuri

 Variante  orientative de MENIU RESTAURANT pentru grupuri organizate            mai mari de 16 persoane (pensiune completa)

Va rugam sa cititi inainte de a alege meniul urmatoarele precizari :

1. Se va alege pentru intreg grupul un meniu comun la pranz si cina .

2. Felul principal comunde la pranz poate fi compus din 1 sau 2 preparate din carne(aceleasi pentru toate persoanele) si 1 sau 2 tipuri de garnitura (aceleasi pentru toate persoanele) din variantele de meniu de mai jos.(ex: ceafa de porc ardeleneasca 100 gr si piept in stil italian 100 gr cu cartofi aurii 100 gr si orez cu legume mexicane 100 gr)

3. Grupurile de minim 16 persoane pot alege 2 ciorbe la pranz in cantitati aproximativ egale.

4. Va rugam sa ne anuntati odata cu alegerea meniului daca sunt persoane care consuma doar meniu vegetarian sau care au diferite restrictii culinare.

5. In pretul meniului de grup sunt incluse painea, smantana si ardei iute,dupa caz.

6. Bauturile alcoolice si nonalcoolice, specialitatile de cafea de la bar si alte preparate culinare din meniul a la carte nu sunt incluse in meniurile de mai jos si se achita conform meniurilor de bar si a la carte.   Nu aveti voie sa introduceti si sa consumati in restaurant alimente si bauturi dinafara unitatii si nici sa scoateti obiectele de inventar din restaurant sau bar.

8. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani, nu se va servi portie separata la pranz si la cina.  Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6-11 ani vor fi portii  mici-jumatate din gramajele pentru adulti din  tabelele de mai jos. Copiii cu varsta cuprinsa intre 12-17 ani , vor primi la pranz si la cina portii de adulti .

7. Toate persoanele si grupurile cazate servesc masa in sala de restaurant de la etaj, unde spatiul este organizat in acest scop.

8. Va rugam sa nu ezitati sa ne solicitati sprijinul in compunerea meniului sau in caz de orice nelamuriri.

Este important sa va informam ca:

   Trebuie sa supravegheati permanent copii atat in restaurant cat si in tot perimetrul complexului turistic.

   Nu este permis accesul cu animale in restaurant si in tot perimetrul complexului turistic.      

   In restaurantul nostru nu se fumeaza si nu se serveste alcool si tutun persoanelor sub 18 ani !

 

MIC DEJUN

-bufet suedez-

combinatii din urmatoarele produse-cafea, ceai, apa plata, lapte, unt, gem, cereale, ochiuri, omleta, salam, sunca, muschi file, cabanos sau cremvusti, cascaval, telemea, rosii, castraveti.

                             Mic dejunul se serveste intre orele 8.30-9.30.

 

PRANZ

ciorba, fel principal ( preparat carne+garnitura+salata)

Pranzul se serveste intre orele 12.30-13.30

 -ciorba:  450 gr /portie adulti , total 225 gr /portie pt. copii  6- 11 ani

Variante ciorbe Cantitate portie adult
ciorba taraneasca de vacuta                   50 gr/ 400 ml
ciorba de burta                                       50 gr/ 400 ml
ciorba radauteana                                  50 gr/ 400 ml
ciorba de fasole cu ciolan                       50 gr/ 400 ml
ciorba ardeleneasca de pui                     50 gr/ 400 ml

-fel principal :Se va alege un singur fel principal pentru tot grupul compus din prepatar carne, garnitura si salata.

     - preparate din carne:total 200 gr /portie adulti , total 100 gr /portie pt. copii  6- 11 ani

Variante preparate din carne Cantitate portie adult
piept de pui in stil italian                                       100 gr
ceafa de porc ardeleneasca                                    100 gr
cotlet de porc cu sos de ciuperci                            100 gr
rulada din pulpa de pui                                         100 gr

     - garnitura:total 200 gr /portie adulti , total 100 gr / portie pt. copii  6- 11 ani                   

Variante garnituri Cantitate portie adult
piure de cartofi              100 gr
cartofi natur                                                         100 gr
cartofi aurii                                                            100 gr
legume mexicane                                                     100 gr
orez cu legume mexicane             100 gr

      - salata:total 150 gr/portie adulti , total 75 gr /portie pt. copii  6 - 11 ani               

       Variante de salate Cantitate portie adult
salata de varza                                    150 gr
castraveti murati                                                 150 gr
salata de muraturi  asortate                                          150 gr

 

CINA

~Pranzul se serveste intre orele 19.00-20.00~

 - fel principal Se va alege un singur fel principal pentru tot grupul.

 400 gr/portie adult , 200 gr/ portie copii 6-11 ani ( include si muraturi 150 gr, unde este cazul) 

Variante Cantitate portie adult
paprikas de pui cu sos alb si mamaliga           150/50/200gr
gulas ardelenesc           150 gr/250 gr 
tochitura ardeleneasca de porc cu sos rosu si mamaliga la cuptor           150/50/200gr
iahnie de fasole cu ciolan           150/250 gr
varza a la Cluj           100/50/250 gr