log in

Despre noi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Exista pentru fiecare dintre noi momente in care simtim nevoia sa ne intoarcem la natura, sa ne inconjuram de simplitate, de liniste, de “acel ceva” pe care nu-l mai regasim in viata tumultoasa a vremurilor noastre.

Uneori ne amintim in treacat freamatul padurii, mirosul fanului proaspat, bucuria de a culege singur fructe de padure, fiorul revigorant al unui caus de apa limpede si rece de izvor sau susurul apei si parca timpul se opreste o clipa.

Ne intrebam adesea, cum era cand petreceam o noapte racoroasa langa un foc de tabara cu prietenii sub un cer limpede si instelat? Dar sa simtim iar pasii afundandu-se in muschiul verde si moale al padurii de brad si aerul curat care ne invadeaza corpul?

Apoi, am cautat... acel loc,  ferit de freamatul comunitatii si totusi accesibil tot timpul anului, cu o suprafata generoasa, care sa-ti ofere intimitate, un cadru natural care sa-ti permita sa hoinaresti in voie, defapt un loc…altfel. 

Cu siguranta toate acestea erau mult mai aproape decat credeam.

La numai 50 km de Cluj-Napoca in inima muntilor Apuseni, la poarta Tarii Motilor in comuna Belis, judetul Cluj.

Aici am regasit o lume uitata si tot aici aici am petrecut mult timp in ultimii ani, pentru a ridica acest complex turistic si de agrement pe o suprafata generoasa de cca 30.000 mp. Am acceptat provocari, am imbinat lemnul cu piatra, vechiul cu modernul si am ridicat doua pensiuni cu iz rustic si tehnologie moderna care sa va sigure o sedere cat mai confortabila. Si, intrucat, una se scalda in razele diminetii, iar alta in spectacolul soarelui de seara le-am numit “Zori de Zi****“ si “Apus de Soare****“.

Am incercat sa cream un loc pentru cei care iubesc natura, pentru cei care iubesc calatoriile si aventura, pentru cei care doresc sa deschida copiilor portita spre vastul univers al cunoasterii muntelui, pentru cei care isi doresc sa se relaxeze si pentru cei care stiu sa se distreze, pentru cei care iubesc miscarea si pentru cei care au nevoie de odihna.Si nu ne vom opri pentru ca idei si motivatie inca mai exista.

Daca am reusit… macar pana aici ce ne-am propus? Dumneavoastra veti decide daca veti trece pragul nostru. Va invitam deci la pensiunile Zori de Zi**** si Apus de Soare**** pentru a petrece clipe frumoase in mijlocul naturii, in peisajul mirific al Muntilor Apuseni intr-un loc incarcat de istorie, traditii si unde simplitatea este inca la ea acasa.

Si nu uitati , inainte de a porni la drum lasati acasa toate supararile si problemele, puneti in bagaj cheful de distractie, spiritul de aventura si o doza cat mai mare de veselie! 

Media